Residing at Westhavenplaats in Vlaardingen

Stijlgroep | Westhavenplaats Vlaardingen
The reconstruction of the eastern entrance of the historic centre of Vlaardingen has started. Within several months this touristic area of the old city along the historic harbour will transform from a car-dominated environment to a pleasant pedestrianarea and a place along the harbour where the inhabitant an de the tourist can enjoy a drink and spend the evening. After the successful and international mentioned reconstruction of the ‘Markt’ in the heart of the old centre, this area of the Westhavenplaats connects the historic square with the harbour, where the city of Vlaardingen once flourished with the Fishtranshipment around the Fishbank. The theme of the old doorsteps in front of the houses, is used as theme for the terraces of all the small pubs and restaurants. In a area where no longer the car, but the pedestrian once more is the owner of the public space.

Stijlgroep | Westhavenplaats Vlaardingen
Stijlgroep | Westhavenplaats Vlaardingen
Stijlgroep | Westhavenplaats Vlaardingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *